Saapuminen avajaisiin

Taitaja2024-tapahtuman avajaiset vietetään Olvi Areenalla / Kuopion jäähalli Hannes Kolehmaisen katu 4, 70110 Kuopio maanantaina 20.5.2024 klo 14.00–15.00.

Avajaiset alkavat juontajan tervetulotoivotuksella ja joukkueiden esittelyllä, jonka vuoksi joukkueet ryhmittyvät Olvi Areenan / Kuopion jäähalli käytäville ennalta määrättyyn järjestykseen.

Sisääntuloon osallistuvat joukkueen kaikki kilpailijat sekä yksi joukkueenjohtaja/joukkue. Kilpailuhuoltajat, lajitoimijat ja muu yleisö ohjataan Olvi Areenan C- ja D-oville ja C- ja D-katsomoihin.

Tarvittaessa joukkueilla on mahdollisuus laittaa matkatavarat säilytykseen jäähallin A-oven kautta jäähallin päädyn pukuhuoneeseen avajaisten ajaksi.

Joukkueiden järjestäytyminen Olvi Areenan A-ovelta jäähallin käytäville alkaa joukkueenjohtajien johdolla klo 13.30. Olkaa paikalla ajoissa.

Paikalla on opastajat ja käytäville/auloihin on merkattu jokaiselle joukkueelle paikka, jossa odotetaan siirtymistä sisääntulossa permannolle. Opastajat ohjaavat joukkueet sisääntuloon.

Joukkueiden esittely alkaa klo 14.00 juontajan tervetulotoivotuksen jälkeen kahdesta suunnasta, jolloin joukkueet kulkevat permannolle opastajien merkkien ja juontajan kuulutuksen mukaan ilman pysähtymisiä.

Tuuletukset ja tunnelman nostattaminen kävellessä on suotavaa. Joukkueet kiertävät oheisen kuvan mukaisesti permannolla omille istumapaikoilleen. Joukkueet esittelee tilaisuuden juontaja Saara Närä. Sisääntulon aikana musiikkia soittaa Pohjantie Junior Big Band / Kuopion konservatorio.

Huom! Kulku permannolle tapahtuu portaita pitkin, joten mikäli joukkueessanne on liikuntarajoitteisia kilpailijoita, ettekä ole vielä ilmoittaneet joukkueenjohtajien kyselyssä asiasta, olkaa pikaisesti yhteydessä Taitaja-toimistoon taitaja2024@sakky.fi. Ratkotaan tilanteita tapauskohteisesti ja esteetön kulku on mahdollinen.

Huom! Busseille ei ole avajaisissa pysäköintitilaa varattuna. Bussit jättävät joukkueet jäähallille. Avajaisten ajaksi bussit voivat ajaa parkkiin Osuma-areenan pysäköintiin osoitteeseen: Puijonlaaksontie 14, Kuopio.

Joukkueiden sisääntulon järjestys ja istumapaikat permannolla

Joukkueet tulevat sisään avajaisohjelman osana seuraavasti. A-merkintä joukkueen nimen perässä tarkoittaa A-suunnalta sisääntuloa ja B-merkintä B-suunnalta sisääntuloa. Permannolla on kolme katsomo-osiota, joiden välissä kaksi käytävää. A-suunnalta saapuvat permantokatsomon takaosan kautta oikeanpuoleista käytävää pitkin istumapaikoille ja B-suunnalta saapuvat takaosan kautta vasemmanpuoleista käytävää pitkin. Permannolla on opastajat ohjaamassa istumaan. Seuratkaa heidän ohjeitansa.


Tapahtuman pääyhteistyökumppanit