Saapuminen päättäjäisiinTaitaja2024-tapahtuman päättäjäiset vietetään Olvi Areenalla / Kuopion jäähalli, Hannes Kolehmaisen katu 4, 70110 Kuopio torstaina 23.5.2024 klo 14.15/14.30–16.00.

Ovet aukeavat klo 13.30 ja C-D-tasanteen KalPan kahviot ovat auki. Päättäjäisissä permannolla istuvat kilpailijat lajeittain lajivastaavien johdolla ja saapuminen on jäähallin A-oven kautta. Joukkueenjohtajat, kilpailuhuoltajat, lajitoimijat ja muu yleisö ohjataan Olvi Areenan C- ja D-katsomoihin C- ja D-ovien kautta. Katsomoihin ja permannolle pääsee klo 14 alkaen. Ennen virallista aloitusta on vaatteenvalmistuksen, floristiikan ja hiusmuotoilun yhteinen muotinäytös klo 14.15-14.30. Avajaiset alkavat virallisesti juontajan tervetulotoivotuksella klo 14.30.

Joukkueiden bussit parkkiin Kuopio-hallin päätyyn Opistotie 4 ja kulku päättäjäisiin.

Lajeittain istumajärjestys permannolla ja palkintojen jaon järjestys

Päättäjäisten istumajärjestys on lajeittain eli jokaiselle lajille on paikat varattuna. Päättäjäisiin saapuessa permannolla on opastajia. Päättäjäisiin saavutaan lajivastaavien johdolla. Permannolle istumaan pääsee klo 14 alkaen, koska sitä ennen permantoa muokataan ruokailusta päättäjäisten istumajärjestykseen. Istumajärjestys on samalla palkintojen jaon järjestys. Osiot täytetään edestä taaksepäin järjestyksessä.

Toiminta palkintojenjaossa

Kun kuulet oman nimesi ja sijoituksesi, nouse ylös ja kävele nopeasti lavalle yleisöstä katsottuna vasemman reunan portaita pitkin ja asetu oikein sijoitusnumeron eteen. Kun otat mitalin ja kukan vastaan, katso palkintojenjakajia silmiin, kättele ja muista kiittää. Ole #YlpeästiAmmattilainen.

Mitalit ja kukat saatuaan mitalikolmikko poseeraa hetken kameralle lavalla ja muistakaa tuulettaa! Tämän jälkeen siirrytte lavalta yleisöstä katsottuna oikean reunan portaita alas, jossa otetaan vielä toiset valokuvat. Tämän jälkeen voitte palata takaisin omalle paikalle. Lavalle mennessä on opastaja ja myös lavalta pois lähtiessä on valokuvaukseen opastaja.

Bussit juna-asemalle

Päättäjäisten jälkeen klo 16.30 lähtee kolme (3) bussia juna-asemalle.

Bussien lähtöpaikka päättäjäisten jälkeen

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit