Peliohjeet

Tutustu eri ammatteihin Taitaja2024-tapahtumassa –
Pelaa Urapolut-mobiilipeliä ja löydä oma ala.

Kuopio-halli peliohjeet

1. Valitse pelattava pelipolku kuudesta eri vaihtoehdosta

2. Kirjaudu peliin QR-koodin kautta omalla puhelimella. Huomioi, ettei peli toimi Edge-selaimessa kunnolla, joten käytä muuta selainta.

3. Jokainen kirjautuu yksilönä peliin. Kirjoita valitsemasi nimi ja paina jatka.  Joukkuepeliä ei ole mahdollista pelata Taitaja2024-peleissä.

4. Valitsemaasi nimeen on nyt lisätty numeroita ja tämä on pelaajatunnuksesi. Ota tunnus talteen esimerkiksi screenshotilla. Jos joudut pois pelistä, voit kirjautua samalla tunnuksella QR-koodin kautta uudelleen. Peli jatkuu siitä mihin jäit ennen katkoa.

5. Peli etenee kysymys kerrallaan. Kulje pelatessa aina pelikartan osoittamalle paikalle. Pääset seuraamaan eri ammatteja läheltä ja saat apua vastauksiin.

6. Pelin saa päätökseen viimeisessä tehtävässä, josta pääsee lyhyelle palautelomakkeelle ja palkintoarvontaan.

Savilahti peliohjeet

1.  Kirjaudu Savilahden peliin QR-koodin kautta omalla puhelimella. Huomioi, ettei peli toimi Edge-selaimessa kunnolla, joten käytä muuta selainta.

2.  Jokainen kirjautuu yksilönä peliin. Kirjoita valitsemasi nimi ja paina jatka. Joukkuepeliä ei ole mahdollista pelata Taitaja2024-peleissä.

3.  Valitsemaasi nimeen on nyt lisätty numeroita ja tämä on pelaajatunnuksesi. Ota tunnus talteen esimerkiksi screenshotilla. Jos joudut pois pelistä, voit kirjautua samalla tunnuksella QR-koodin kautta uudelleen. Peli jatkuu siitä mihin jäit ennen katkoa.

4.  Aloita tähtikuvakkeen aloituskysymyksestä. Valitse timanttikuvakkeista itse mihin ammattikysymyksiin haluat vastata. Kulje pelatessa aina pelikartan osoittamalle paikalle. Pääset seuraamaan eri ammatteja läheltä ja saat apua vastauksiin.

5.  Pelin saa päätökseen lippukuvakkeen kohdalta viimeisessä kysymyksessä, josta pääsee lyhyelle palautelomakkeelle ja palkintoarvontaan.

Osallistu Taitaja2024 Urapolut-mobiilipeliin ja voita palkinto

Taitaja2024/ Savon ammattiopisto järjestää peruskoulun oppilaille sekä muille ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneille mahdollisuuden osallistua Taitaja2024 Urapolut-mobiilipeliin Taitaja2024-tapahtumassa ja sitä kautta palkintojen arvontaan. Arvomme palautekyselyyn vastanneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1 kpl JBL Tour Pro 2 in ear langattomat kuulokkeet (arvo 279 €)  ja 10 x voucherlippuja (arvo 25 € / kpl)  KalPan kauden 2024–2025 runkosarjaotteluihin.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit