Urapolut

Löytyisikö Taitaja2024 Kuopio -tapahtumasta sopiva urapolku tai haaveammatti?

Taitaja2024 Kuopio -tapahtuma tarjoaa osallistujille mahdollisuuden päästä näkemään, kokemaan ja tutustumaan eri alojen ammatteihin, koulutukseen ja työelämään.

Tapahtumassa voi seurata nuoria osaajia, tulevaisuudentekijöitä ja huippuammattilaisia yhteensä 50 eri lajissa tai ammattinäytöksissä. Tapahtumassa on lisäksi paikalla ammattiin opiskelevia nuoria, ohjaushenkilöstöä sekä työelämän edustajia. Eri alojen työtehtäviä on mahdollista kokeilla käytännössä tapahtumapaikalla.

Urapolkuihin on mahdollisuus tutustua jo ennakkoon siihen laadittujen tehtävien avulla. Urapolku- tehtävät on tarkoitettu toteutettavaksi vaiheittain; ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana sekä tapahtuman jälkeen.

Ennakkotehtävien avulla pääsee orientoitumaan sekä tutustumaan Taitaja2024 Kuopio -tapahtumaan sekä tapahtumassa esillä oleviin ammatteihin. Lisäksi ennakkotehtävät auttavat pohtimaan omaa osaamistaan, kiinnostuksen kohteita sekä löytämään ne koulutukset ja ammattialat, joista haluaa syvällisempää tietoa.

Tehtävät julkaistaan keväällä 2024. Tapahtuman jälkeen Urapolku-tehtäviä voidaan hyödyntää esimerkiksi uraohjauksen ja -suunnittelun tukena.

Urapolku-live 23.1.2024 klo 9

Tervetuloa mukaan innostavaan ja antoisaan Urapolku Live -tapahtumaan!

Annika Jäntti

Urapolkuvastaava

annika.jantti@sakky.fi

044 785 8778

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit