Ammatillinen koulutus vihreän siirtymän vauhdittajana – seminaari kokoaa yhteen alan asiantuntijat ja edelläkävijäyritykset.

Ammatillisen koulutuksen rooli vihreän siirtymän vauhdittajana on keskiössä seminaarissa, joka tuo yhteen koulutuksen, yritysmaailman ja julkisen sektorin edustajat. Seminaarin ”Ammatillinen koulutus vihreän siirtymän vauhdittajana” järjestävät Taitaja2024-tapahtuma, Savon ammattiopisto ja Skills Finland ry. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitumiseen, tiedon jakamiseen ja keskusteluun siitä, kuinka ammatillinen koulutus voi tukea kestävää kehitystä ja vastuullisuutta.

21.5.224 järjestettävän seminaarin ohjelma keskittyy EU:n vihreän siirtymän strategian mukaisen osaamisen kehittämiseen ja puhtaan siirtymän rahoitusmahdollisuuksiin. Merkittävää lisäarvoa tarjoavat esimerkit edelläkävijäyritysten vastuullisuustyöstä ja niiden yhteistyöstä ammatillisen koulutuksen kanssa. Tapahtuman avaavat Opetushallituksen pääjohtaja Minna Kelhä ja Skills Finland ry:n toiminnanjohtaja Maria Ekroth. Merkittäviä puheenvuoroja kuullaan muun muassa europarlamentaarikko Elsi Kataiselta sekä useilta alansa asiantuntijoilta.

Tilaisuuden järjestäjät korostavat, että ammatillinen koulutus on avainasemassa valmistautuessamme kohtaamaan tulevaisuuden haasteita. Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat olennainen osa nykypäivän ja tulevaisuuden työelämätaitoja. Ammatillisen koulutuksen ja yritysmaailman tiivis yhteistyö on välttämätöntä, jotta voimme yhdessä edistää vihreää siirtymää.

Seminaari päättyy yhteiseen verkostoitumislounaaseen ja vapaaehtoiseen tutustumiseen Taitaja-tapahtumaan, joka tarjoaa lisänäkemystä ammatillisen koulutuksen mahdollisuuksista ja saavutuksista.

Tapahtuma on erinomainen tilaisuus kaikille ammatillisen koulutuksen, yritysten johdon ja kuntapäättäjien edustajille, jotka ovat kiinnostuneita vastuullisuudesta, vihreästä siirtymästä ja tulevaisuuden osaamistarpeista.

Lisätietoja seminaarista: Anu Salo I anu.salo@sakky.fi I 044 785 4019


Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja vaikuttamaan ammatillisen koulutuksen rooliin vihreän siirtymän vauhdittajana!

Lue tästä (Taitaja2024.fi) lisää seminaarista ja ilmoittaudu mukaan!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit