Liikennejärjestelyt Taitaja2024-tapahtuman aikaan

Tiedote liikennevaikutuksista Taitaja2024-kilpailun yhteydessä Savilahdessa sekä Kuopio-hallin alueella.

Savon ammattiopisto järjestää Taitaja2024-ammattitaidon SM- kilpailut ajalla 20.-23.5.2024 Kuopio-hallilla ja Savilahdessa Savon ammattiopiston kampuksella Hehkukadulla. Tapahtuma-aluetta rakennetaan jo edellisellä viikolla ja viikonloppuna.

Tapahtuma vaikuttaa Kuopio-hallin lähialueen sekä Savilahden liikennejärjestelyihin lähinnä päiväaikaan yllä mainittuina päivinä. Liikenteenohjaajat ottavat huomioon tarpeellisen liikkumisen myös liikenteeltä rajatuille alueille. Kuopio-hallin liikuntapalvelut ovat suljettuina tapahtuman aikana.

Poikkeava liikennejärjestely on tehty yhteistyössä Kuopion kaupungin, poliisin, pelastuslaitoksen, koulujen sekä muiden tarvittavien sidosryhmien kanssa. Lähtökohtana on turvallisuus ja liikenteen sujuvuus.

Pyydämme varautumaan liikenteenojaukseen ja pieniin viivästyksiin tapahtuman aikana.

Pahoittelemme järjestelyistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Taitaja- kilpailuun Kuopio-hallilla sekä Savilahdessa on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Taitajaterveisin,

Taitajatoimisto
taitaja2024@sakky.fi

Taitaja on vuosittain järjestettävä ammattitaidon suomenmestaruuskilpailu, joka toimii ammatillisen koulutuksen näyteikkunana. 20.-23.5.2024 ammattinsa parhaat taitajat kilpailevat 50 eri ammatilliseen perustutkintoon perustuvassa kilpailulajissa, asentajista asiakaspalvelijoihin ja kuljettajista koodareihin. Tapahtuma järjestetään Savilahden kampuksella ja Kuopio-hallissa. Taitaja2024 tapahtuma on Savon alueen suurin tapahtuma tänä vuonna.

Ammattitaidon SM-kilpailu Taitaja2024 Kuopio avaa ainutlaatuisella tavalla ammatillisen koulutuksen mahdollisuuksia yrityksellesi, opiskelijoille, opettajille, opoille sekä laajalle yleisölle.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on kaikille maksuton ja avoin. Kävijätavoitteemme on 50 000. Taitaja2024 Kuopio -tapahtumaan tulevat halutuimmat työnantajat ja kiinnostavimmat kumppanit, jotka voivat löytää itselleen sopivimmat huipputekijät ja ammattiosaajat.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit