Onnistunut Taitaja-tapahtuma tehdään yhdessä kumppanien kanssa

Skills Finland ry edistää ammatillisen koulutuksen vetovoimaisuutta valtakunnallisen Taitaja-suurtapahtuman avulla. Opiskelijoille, kilpailijoille ja vierailijoille tapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua työnantajiin ja ammatilliseen koulutukseen. He saavat myös viimeisintä tietoa työmenetelmistä, laitteista ja materiaaleista. Opiskelijalle unohtumaton matka kisoihin on myös matka työelämään.

Nelipäiväisen suurtapahtuman järjestäminen valtava ponnistus. Tapahtuman vaatima taloudellinen panostus on sitä luokkaa, ettei siitä selvitä ilman yritysten vahvaa sitoutumista ja tukea. Yrityskumppani on voinut osallistua tapahtuman toteutukseen monella eri tavalla alkaen kilpailutehtävien laadinnasta lajialueiden toteuttamiseen ja kilpailijoiden palkitsemiseen asti. Kumppanit ovat voineet nostaa esille alakohtaisia työelämätarpeitaan suoraan oikeille kohderyhmille, kontaktoida alansa tulevia huippuosaajia, verkostoitua ja löytää uusia potentiaalisia asiakkaita. Yhteistyökumppanien tuotteet, palvelut ja osaaminen näkyvät tapahtuman toteutuksessa tuoden tunnettuutta suuren yleisön tietoisuuteen ennen tapahtumaa, sen aikana ja jälkeen.

Taitaja2024-tapahtuman yhteistyösopimuksia on solmittu yli 300 ja sopimusten kokonaisarvo on lähes 3 miljoonaa euroa(alv 0 %).

Sydämellinen kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

Ammatillinen koulutus ei pärjää ilman työelämää, eikä työelämä ilman ammatillisesti koulutettuja. Kuten solmittujen kumppanuussopimuksien mahtavasta määrästä voidaan päätellä, Taitaja-kumppanuus on hyvä esimerkki ammatillisen koulutuksen ja työelämän yhteistyöstä nuortemme tulevaisuuden eteen.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit