Taitajien Taitaja kurvailee uudella täyssähkö Volvolla


Toukokuussa 20.–23.5. järjestettävä ammattitaidon SM-kilpailu, eli Taitaja2024-tapahtuma kolkuttelee jo oven takana! Taitaja-kilpailun jury on vuodesta 2002 alkaen valinnut kilpailijoiden joukosta Taitajien Taitajan.

Säännöissä todetaan valinnan kriteereistä seuraavasti: “Taitajien Taitaja on oman lajinsa paras kilpailija. Hän on ylpeä omasta osaamisestaan ja omasta ammatistaan sekä ammatillisesta koulutuksesta. Hän on luonteeltaan positiivinen ja ulospäin suuntautunut, hyvä oman lajinsa sekä ammatillisen koulutuksen edustaja. Taitajien Taitaja on halukas ja kyvykäs toimimaan oman ammattialansa ja koko ammatillisen koulutuksen edustajana.”

Taitajien Taitaja 2024 palkitaan vuoden mittaisella autoleasingillä, jonka mahdollistaa tapahtuman pääyhteistyökumppani Volvo Car Finland. Kyseessä on Volvon strategisen muutoksen kulmakivi – uusi täyssähköinen Volvo EX30, malliston pienin katumaasturi, joka  täydentää Volvon täyssähköautojen valikoiman neljään eri malliin. Tämän valikoiman kasvattaminen on osa Volvon pidemmän ajan tavoitetta siirtyä täysin sähköisiin malleihin vuoteen 2030 mennessä. Täyssähköautojen kehittäjänä Volvo pyrkii olemaan markkinoilla askeleen edellä, jotta sähköautojen nopeasti kasvavaan kysyntään voidaan vastata monipuolisesti ja kuluttajille sopivilla hinnoilla.

Taitajien Taitajan valinta kuullaan Taitaja2024 päättäjäisissä ja Volvon avaimet luovutetaan palkintojen jaon yhteydessä. Palkinnon luovuttavat Volvo Car Finlandin teknisen palvelun johtaja Jaana Kuivalainen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ylijohtaja Petri Lempinen. 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit