Tarjolla harjoittelupaikka sisällöntuottajalle

Etsimme motivoitunutta ja luovaa sosiaalisen median sisällöntuottajaa kasvamaan Taitaja2024-tapahtuman markkinointiin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää taitojasi ja oppia uutta sosiaalisen median markkinoinnista.

Tehtäviisi kuuluu sisällöntuotanto eri somekanaviin, kuten Instagramiin, Facebookiin, TikTokkiin ja Twitteriin. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan sisältöjä, jotka herättävät kiinnostusta ja sitouttavat yleisön. Tehtävässä sinulla on tilaa ja tilaisuus kasvaa markkinoinnin osaajaksi.

Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön, jossa pääset työskentelemään ammattitaitoisen tiimin kanssa ja rakentamaan savolaista suurtapahtumaa. Saat arvokasta kokemusta sosiaalisen median markkinoinnista ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Harjoittelusta ei makseta palkkaa.

Jos olet kiinnostunut sosiaalisen median sisällöntuottajan harjoittelupaikasta, lähetä meille hakemuksesi ja CV:si. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään ja mitä haluaisit oppia harjoittelun aikana. Odotamme innolla kuulevamme sinusta, ja toivottavasti tapaamme sinut haastattelussa.

Harjoittelupaikka täytetään heti sopivan opiskelijan löydyttyä.

Heli Laitinen

Markkinointi ja viestintä

heli.laitinen@sakky.fi

0447 8587 47

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit