Ammattitaitoa ja inspiraatiota – Taitaja2024 matkalla

Vuosi 2023 oli intoa, innostusta ja ammattitaitoa – opiskelijoiden oppiminen ja taidot antoivat meille kaikille syyn hymyyn. Haluan kiittää Taitaja2023-tapahtuman järjestäjiä, kaikkia osallistujia, opettajia, vanhempia, yhteistyökumppaneita sekä vapaaehtoisia siitä valtavasta panoksesta, joka teki vuodesta unohtumattoman. Vuosi 2023 oli täynnä huippuosaamista!

Taitaja on aina ollut paikka, jossa nuoret voivat loistaa omalla osaamisellaan. Taitaja ei ole pelkkä kilpailu; se on yhteisö, joka kannustaa oppimiseen, kasvuun ja ammattitaidon kehittämiseen. Taitaja-kilpailu on aina ollut paikka, jossa nuoret voivat loistaa omalla ammattitaidollaan ja luovuudellaan.

Valmistautuminen tulevaan kilpailuun on jo vauhdissa. Tiimimme työskentelee ahkerasti varmistaakseen, että kilpailijat saavat parhaan mahdollisen kokemuksen. Taitaja2024 tulee olemaan täynnä jännitystä, yllätyksiä ja ennen kaikkea oppimista. Uskomme vahvasti, että yhdessä voimme tehdä tästä tapahtumasta ikimuistoisen kaikille osallistujille.

Katseemme on suunnattu kohti vuotta 2024, ja odotan tulevaa vuotta. Haluamme tarjota osallistujille mahdollisuuden oppia uutta, kokeilla rajojaan ja verkostoitua alan ammattilaisten kanssa.

Kiitos kaikille, jotka ovat mukana tässä matkassa kohti Taitaja2024-tapahtumaa. Innolla odotan kaikkea sitä, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan ja uskon vahvasti, että yhdessä voimme tehdä tästä kilpailusta ikimuistoisen.

Taitajaterveisin

Jukka Saastamoinen

Kilpailupäällikkö

jukka.saastamoinen@sakky.fi

044 785 4246

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit