Hiab – vain taivas rajana

Oletko jo kiinnittänyt huomiota punavalkoraidallisiin lipukkeisiin kuorma-autojen perässä? Jos et vielä, niin jatkossa ehkä!

Hiab on älykkäiden ja kestävien kuormankäsittelyratkaisujen johtava toimittaja.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat ensiluokkaiset kuormankäsittelylaitteet, kuten kuormausnosturit, ajoneuvotrukit, puutavaranosturit, kierrätysnosturit, vaihtolavalaitteet sekä takalaitanostimet.

Hiabin ratkaisut huolehtivat siitä, että yhteiskunnan pyörät pyörivät ja kuljettaminen sujuu mutkitta. Ruokalaatikot saadaan hallitusti kauppoihin, jätteet voidaan lajitella tehokkaasti, tukit lastata nopeasti ja kaikenlainen tavara siirtyy kevyesti paikasta toiseen. Korkealla tai matalalla, työt tulevat tehdyksi. Logossamme ei turhaan ole norsun kuvaa.

Hiab on alansa edelläkävijä ja uusiutuminen jatkuvasti kehittyvässä maailmassa on meille tärkeää. Hiab toi ensimmäisenä tekijänä markkinoille mm. vähäpäästöisen teräksen. Hyödynnämme virtuaalitodellisuutta ja kasvatamme jatkuvasti sähköistettyjen laitteiden määrää. Huhtikuussa toimme asiakkaiden käyttöön MyHiab-mobiilisovelluksen, jonka myötä Hiabin kaluston käyttö asiakkaiden työssä helpottuu.

Olemme sitoutuneet pitämään huolta siitä, että kun kehitymme, teemme sen kestävästi ja pidämme teidät, tulevaisuuden tekijät mielessä.

Hiabilla vain taivas on rajana

Hiabilla on erinomaiset ja monipuoliset mahdollisuudet työskennellä, kehittyä ja kehittää. Kansainvälisessä yrityksessä vain taivas on rajana. Työskentelet sitten asentajana, varastotyöntekijänä, työnjohtajana tai myynnin puolella, sinulla on mahdollisuus kivuta aina ylimpään johtoon asti.

Olemme ylpeästi mukana Taitaja2024-tapahtumassa kannustamassa nuoria omannäköiseen työelämään. Hiabin kalustoa on nähtävissä ja testattavissa eri tehtäväpisteillä. Bongaa alueelta siis WCC-kiertueellakin käytössä oleva HIAB X-HiPro 232 E6 nosturi ja MULTILIFT Ultima 21SL-koukkulaite sekä E-MOFFETT-ajoneuvotrukki! Myös nosturikuskeille tarkoitettu HiSkill simulaattorimme on kokeiltavissa simulaattorimaailmassa.

Hiabin 80 vuoteen on mahtunut paljon, ja matka jatkuu, pysähtymättä.

Nauttikaa näistä päivistä!
Onnea kilpailuun ja kaikkeen tulevaan!

Toivoo, Hiabin porukka

Oletko Hiab-tietäjä? Testaa, osaatko yhdistää tuotemerkkimme alla mainittuihin laiteperheisiin:

HIAB – EFFER – LOGLIFT – MOFFETTMULTILIFT – ZEPRO – JONSERED

Kuormausnosturit – Ajoneuvotrukit – Puutavaranosturit – Kierrätysnosturit – Vaihtolavalaitteet – Takalaitanostimet.

Tarkista vastauksesi etusivultamme: https://www.hiab.com/fi

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit