Hyvän ruoan erikoisjoukot – Leijona Catering


Kiinnostaako sinua ravintola-alan työ ainutlaatuisessa työympäristössä, johon harva pääsee? Hyvän ruoan erikoisjoukot toimivat monipuolisella kentällä, jossa turvataan varusmiesten ja vankien ruokailu.

Millaista on työ vankilan muurien sisällä?

Nälkäkiukku ei ole koskaan hyvä asia, varsinkaan vankilassa. Erikoisjoukkolaisemme muurien sisällä pitävät huolen siitä, että ruoka on kellontarkasti tarjoiltuna sekä vangeille että vanginvartioille.

Vankilan keittiössä teemme töitä isojen patojen äärellä ja itse keittiö muistuttaa hyvinkin paljon koulujen keittiötä. Pyöritämme myös vankilan kanttiinia, joka on kuin pieni kauppa muurien sisällä. Omaatko sinä vankilakanttiinin agentin nopeuden ja tarkkuuden?

Työ vankilan keittiössä on turvallista ja meillä on aina vanginvartijat vieressä, kun kohtaamme vangin. Jenkki-leffat eivät anna ollenkaan oikeaa mielikuvaa vankilassa työskentelystä. Jos et usko itse, niin ota seurantaan @leijonacatering Instagram-tili ja katso itse!

Millaista on varuskuntaravintoloiden kenttätyö?

Armeija ei marssi tyhjällä vatsalla ja ruoka on tärkeässä roolissa varusmiesten jaksamisen kannalta! Mutta mitä tuumaisit, jos soppakattilasi siirtyisi välillä varusmiesten harjoitusleireille uniikkiin työympäristöön ja salaisille sijainneille? Soppatykillä valmistuu näppärästi iso annos lämmintä ruokaa, jota nautitaan ulkona pakista syöden.

Varsinainen työpisteemme sijaitsee kuitenkin varuskunta-alueilla, joten työpäivämme alkavat näyttämällä kulkulupa sotilaspoliiseille. Työ varuskuntaravintolassa on monipuolista ja siihen voi kuulua kokkaamista Leijonan omalla reseptiikalla, maastoruokien pakkaamista, siistimistä tai asiakaspalvelua.

Olemme siellä missä asiakkaammekin ja aina valmiina palvelemaan kaikilla mausteilla. Tiesitkö, että teemme myös a la carte -tarjoiluja korkeatasoisiin juhla- ja edustilaisuuksiin?

Keitä ovat hyvän ruoan erikoisjoukkolaiset?

Meitä on yhteensä yli 500 ja työskentelemme ympäri Suomea 60 eri Leijona Cateringin ravintolassa. Osa meistä työskentelee osa-aikaisena, mutta suurin osa tekee täyttä työpäivää. Työpaikalle saa tulla juuri sellaisena kuin on ja ikähaarukkaa meiltä löytyy 15-vuotiaasta kesätyöntekijästä aina eläkeikään asti. Meillä pöydät täyttyvät neljä kertaa päivässä ja kokkaamme noin 70 000 ateriaa vuoden jokaisena päivänä. Astelipa ravintolaamme asiakkaaksi varusmies, kenraali tai vanki, saa hän meitä laadukkaista raaka-aineista kokattua hyvää ja terveellistä ruokaa.

Olisiko sinusta tähän?

Sinun ei tarvitse olla ravintola-alan konkari hakeaksesi hyvän ruoan erikoisjoukkoihin mukaan! Perehdytämme erikoisjoukkolaiset ja se mitä et vielä osaa, me opetamme! Varuskuntaravintolaan meille voi hakea 15 vuotta täyttäneet ja vankilan ravintolaan 18-vuotta täyttäneet. Lue lisää (Leijonacatering.fi)

Oletko hernekeiton erikoisagentti, hallitsetko kenttäkeittimen kuin erikoisjoukkolainen, omaatko vankilakanttiinin agentin nopeuden vai oletko kalterikokkien kunkku? Tule testaamaan pisteellemme omaatko agentin nopeuden ja tarkkuuden! Leijona Cateringin löydät Taitaja2024-tapahtumasta Kuopio-hallista.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit