Ideoita asentajakilpailusta

Taitajatoimiston väki vieraili tutustumassa kansainvälisessä Ponsse asentajakilpailussa Ylä-Savon ammattiopiston koulutusyksikössä Peltosalmella.

Yhteensä 15 osallistujan joukossa on Ponssen sekä sen tytäryhtiöiden ja jälleenmyyjien huoltoasentajia, kaikkiaan 14 eri maasta. Palkintona parhaille asentajille on rahaa ja voittajalle lisäksi messumatka. Kilpailu on tehokas koulutustapahtuma ja samalla mekaanikot pääsee näkemään tosiaan ja toisen kilpailupäivän kruunaa tehdaskierros Ponssella.

Kilpailun tehtävät on Ponssen asentajien omista työtehtävistä kehitettyjä ja aina uusinta tekniikkaa sisältäviä. Tutustuminen kilpailun tehtäviin toi Taitaja2024 koneenasennus ja kunnossapito-lajin lajivastaaville Ari Tolvaselle ja Miika Vaarasuolle hetkessä monta ideaa lajin toteutukseen sekä ideoita tehtäviin.

Kilpailutehtävissä oli erilaisia teoriaa testaavia, ohjelmointia vaativia sekä mekaanisia, että hydrauliikkaan liittyviä tehtäviä – joista moni on jo idealtaan valmiita Taitaja2024-tapahtumaan.

Koneenasennus ja kunnossapito-laji järjestetään yhteistyössä Ylä-Savon ammattiopiston kanssa. Aurinkoinen hyvän mielen tapahtuma toi lajivastaaville mainion hetken hengähtää ja ideoida tulevaa.

Kiitos kutsusta Miika!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit