Kiillon vinkit Taitaja2024-kilpailijoille

Tiesitkö, että Kiilto on läsnä lukuisten ammattilaisten arjessa joka päivä?

Oli sitten kyse rakentamisesta, teollisuudesta tai eri palvelualoista, joissa ylläpidetään turvallisuutta, terveyttä ja hyvinvointia hygienian keinoin, kotimaisten Kiilto Pro-  ja Erisan Pro -tuotteiden avulla tuetaan monien osaajien onnistumista sekä taitojen harjaannuttamista työelämän ensimetreistä alkaen.

Taitaja-kilpailu tarjoaa ammattiopiskelijoille ainutlaatuisen näyttämön osoittaa taitonsa ja samalla saada tukea ja tunnustusta taidoilleen. Monille osallistujille kilpailu on merkittävä etappi. Vähintään se jää muistoihin ainutlaatuisena kokemuksena, mutta parhaimmillaan se voi olla käänteentekevä hetki omalla urapolulla.

Nappaa talteen Kiillon vinkit, joiden avulla saat eniten irti Taitaja2024-kilpailusta:

·  Tutustu ja verkostoidu

Hyödynnä tilaisuus tutustua alan ammattilaisiin ja muihin kilpailijoihin. Verkostoituminen voi avata ovia tulevaisuudessa.

·  Älä unohda yksityiskohtia…

Laatu piilee yksityiskohdissa. Tarkkuus ja huolellisuus ovat tärkeitä kaikissa ammateissa.

·  … Mutta muista ajanhallinta

On tärkeää työskennellä annetun ajan puitteissa. Ajanhallinta on avain menestykseen kilpailutilanteessa, mutta oleellinen taito myös työelämässä.

·  Nauti kokemuksesta ja opi siitä

Muista, että kilpailu on myös oppimiskokemus. Jokainen haaste on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä alasi ammattilaisena.

Kiilto toivottaa jokaiselle kilpailijalle valtavasti onnea matkaan!

Kiilto on mukana Taitaja2024-kilpailussa. Suomessa kehitettyjen ja valmistettujen Kiilto Pro- ja Erisan Pro -tuotteiden avulla autetaan kilpailijoita onnistumaan lähihoitaja-, kokki-, tarjoilija-, ravintola- ja cateringpalvelut- sekä puhdistuspalvelu -kilpailulajeissa. Kiilto on kasvava suomalainen perheyritys, jolla on yli satavuotinen historia ja vuoteen 2080 ulottuva visio. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiilto – Ammattilaisen arjessa (Kiilto.fi)

Kiilto yhteistyökumppanina seuraavissa lajeissa

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit