Kiitos vuodesta 2023 ja innolla kohti uutta vuotta

Ensinnäkin haluan aloittaa kiittämällä kaikkia yhteistyökumppaneitamme upeasta vuodesta 2023. Teidän tuki, omistautuminen ja innostus ovat olleet ratkaisevassa roolissa tapahtuman suunnittelussa.

Vuosi 2023 oli täynnä intoa, innovaatioita ja taitoa – opiskelijoiden taidot ja osaaminen hämmästyttivät meitä jälleen kerran. Kilpailun aikana näimme uskomatonta luovuutta ja ammattitaitoa eri aloilla, mikä oli inspiroivaa seurata. Yhteistyökumppaneidemme tuki on ollut korvaamatonta, ja se on auttanut meitä tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuden loistaa omalla alallaan.

Nyt kun käännämme katseemme kohti vuotta 2024, tunnen suurta innostusta ja odotusta siitä, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Taitaja2024-kilpailun tavoitteena on luoda tapahtuma, joka innostaa, kouluttaa ja kannustaa nuoria ammattiin opiskelijoita. 

Valmistautuminen tulevaan kilpailuun on jo täydessä vauhdissa. Tavoitteenamme on tarjota osallistujille entistä enemmän oppimismahdollisuuksia, inspiroivia kilpailutehtäviä ja tilaisuuksia verkostoitumiseen alan ammattilaisten kanssa. Uskomme, että vuonna 2024 voimme rakentaa yhdessä unohtumattoman kokemuksen kaikille kilpailuun osallistuville ja tapahtumaan osallistuville.

Lopuksi haluan vielä kerran kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme, opiskelijoita, opettajia, vapaaehtoisia ja kaikkia muita, jotka ovat mukana tekemässä Taitaja-kilpailua. Innolla odotan kaikkea sitä, mitä vuosi 2024 tuo tullessaan, ja olen varma, että yhdessä teemme siitä unohtumattoman vuoden!

-Pete-

Petteri Makkonen

Kilpailujohtaja

petteri.makkonen@sakky.fi

044 785 3376

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit