Löytyykö teidän oppilaitoksestanne jo Slice-opiskelijakortti?

Opiskelijat ovat hyvin perillä uusimmista käytännöistä.
Et tule löytämään montaakaan hetkeä, jolloin puhelin ei ole opiskelijan käden ulottuvilla. Se on tärkeä väline yhteydenpitoon ja sieltä löytyy myös elämää helpottavia palveluita. Yksi näistä on yli sadan tuhannen opiskelijan taskusta löytyvä Slice-sovellus.

Slice on Suomen suurin opiskelijaetupalvelu ja digitaalinen opiskelijakortti. Sovelluksen avulla opiskelijat tunnistautuvat esimerkiksi kouluruokailun yhteydessä ja todentavat opiskelijastatuksensa eri tilanteissa. 

Opiskelijan näkökulmasta Slice on elämänlaadun parantaja.
Halusipa opiskelija sitten käydä testaamassa uutta ravintolaa, vapaa-ajalle mieluisaa tekemistä, löytää uusi harrastus tai vaikkapa bongata missä kannattaa hoitaa päivittäiset ostokset.

Slicen neuvottelemien paikallisten ja valtakunnallisten etujen ansiosta opiskelijan kukkarossa ei vieraile Matti yhtä usein, kun käyttörahaa on satoja euroja enemmän vuodessa tuhansia Slice-opiskelijaetuja hyödyntämällä.

Oppilaitoksen näkökulmasta sovellus mahdollista maksuttoman digitaalisen opiskelijakortin tarjoamisen kätevästi omille opiskelijoille. Tarpeiden mukaan on mahdollista räätälöidä monin eri tavoin, kuten esimerkiksi QR-koodipohjaisia tunnistautumisia, oppilaitoksen omia etuja ja viestejä, lounaslistoja ym.

Slice on täysin kotimainen Avainlippu-tunnuksen saanut palvelu. Ydinarvoinamme toiminnassa on vastuullisuus, kestävä kehitys sekä tietoturva. Slice on hyvittänyt myös hiilijalanjälkensä. 

Yli 200 oppilaitosta 300 eri kampuksella, ja 140 paikkakunnalla ympäri Suomea on hyödyntänyt Slicen työkaluja jo useita vuosia. Onko teidän oppilaitoksenne seuraava? Jätä yhteydenottopyyntö osoitteessa slice.fi/oppilaitoksille 

Kirjoittaja Marko Siltala,
toimitusjohtaja Slice.fi

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit