Osaamista ja oivalluksia kestävästä tulevaisuudesta

Taitaja2024-tapahtuma vuoden huipputapahtumana tarjoaa myös tilaisuuden oppia ja keskustella vastuullisuudesta. Seminaarimme on loistava paikka jakaa tietoa, taitoja ja parhaita käytäntöjä eri aihealueilla. Vastuullisuus on yksi niistä teemoista, joka on noussut yhä tärkeämmäksi keskustelunaiheeksi niin elinkeinoelämässä kuin koko yhteiskunnassakin.

Vihreä siirtymä haastaa kaikkia toimialoja vastuullisuustekoihin ja organisaatioita uudistumaan. Ammatillisen koulutuksen on mahdollista vauhdittaa vihreää siirtymää ja kehittää vastuullisuutta yhdessä yritysten kanssa. Tilaisuudessa kuullaan edelläkävijäyritysten esimerkkejä vastuullisuustyöstä sekä siitä, millaista yhteistyötä ammatillinen koulutus tekee vastuullisuusteemassa organisaatioiden kanssa.

Tilaisuus on kohdennettu ammatillisen koulutuksen johdolle, kehittäjille ja asiantuntijoille sekä yritysten johdolle ja kuntapäättäjille.

Seminaarit vastuullisuuden edistäjinä

Taitaja2024-tapahtumassa järjestettävä ammatillinen koulutus vihreän siirtymän vauhdittajana -seminaari tarjoaa osallistujille mahdollisuuden syventyä vastuullisuuden teemoihin ja oppia uutta. Näissä seminaareissa voit kuulla yritystarinoita ja osallistua ajankohtaiseen keskusteluun.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit