Slice.fi – paremman opiskelijaelämän ja kestävän kehityksen puolesta

Tiedätkö jo, mikä on Slice.fi? Kotimainen Slice on suomen suurin opiskelijapalvelu sekä laajiten oppilaitoksissa käytössä oleva digitaalinen opiskelijakortti, joka on käytössä 140 paikkakunnalla, yli 200 oppilaitoksessa sekä 300 kampuksella halki Suomen. Slicen missio on tarjota opiskelijoille parempaa opiskelijaelämää maksuttoman opiskelijakortin ja Suomen kattavimpien opiskelijaetujen muodossa, joiden avulla opiskelija voi säästää jopa satoja euroja vuodessa.

Slice on vuosien saatossa neuvotellut uusia opiskelijaetuja jo yli 4 000 yritykseltä, jolla ei aikaisemmin ollut opiskelijoille suunnattuja alennuksia. Etujen kerrannaisvaikutus on opiskelijoille erittäin merkittävä. Teemme siis todella hartiavoimin töitä opiskelijoiden taloudellisen hyvinvoinnin puolesta – ja rahanarvoisia etuja neuvotellaan jatkuvasti lisää.

Lisäksi Slice tarjoaa eri kanavissaan hyödyllisiä artikkeleita ja vinkkejä opintoihin sekä opinnoissa pärjäämiseen. Slice auttaa opiskelijoita myös työllistymään kokoamalla sovelluksessa ja verkossa opiskelijoille suunnattuja työpaikkailmoituksia.

Slice liputtaa tietoturvallisen digitaalisaation, mutta myös kestävien arvojen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden puolesta ja uskoo, että liiketoimintaa on mahdollista tehdä myös vastuullisesti.

Siksi Slicen toiminnassa pyritään huomioimaan vastuullisuusperiaatteet muunmuassa hyvittämällä hiilijalanjälki kaikesta toiminnasta tuotteista toimitusketjuihin, lahjoittamalla yrityslahjoihin ohjatut varat hyväntekeväisyyteen sekä uudelleensijoittamalla palveluiden kehittämisestä yli jäävän tulovirran vastuullisiin sijoituskohteisiin. Voit tutustua lisää Slicen vastuullisuustoimiin tällä sivulla.

Kotimaisena Avainlippu-yrityksenä tuomme työtä Suomeen. haluamme lisäksi kiinnittää erityistä huomiota työhyvinvointiin tarjoamalla työntekijöillemme kattavaa tukea, joustavia työaikoja, etätyömahdollisuuksia sekä ammatillisia kehityspolkuja.

Miksi opiskelijoiden vastuullisen arjen ja ajattelun tukeminen on tärkeämpää, kuin minkään toisen ryhmän kohdalla? Koska opiskelijoiden vastuulliset valinnat ovat planeettamme korkoa korolle -ilmiö.

Tällä hetkellä opiskelevat nuoret rakentavat tulevaisuutta meille kaikille. Siksi heidän tekemiensä valintojen vaikutus moninkertaistuu paitsi ajallisesti, myös työelämän ja kodin arjessa tehtyjen valintojen kautta.

Siksi Slice pyrkii viestinnässään huomioimaan YK:n Agenda 2030 kestävän kehityksen tavoitteet, jotka kattavat sosiaalisesti, taloudellisesti ja ekologisesti kestävän kehityksen periaatteet. Uskomme, että jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus luoda omalla toiminnallaan kestävää tulevaisuutta mikäli tietoa, resursseja ja tukea on tarjolla helposti saavutettavasti.

Slicessa tuotetaan vastuullisuutta ja kestäviä valintoja tukevaa monikanavaista sisältöä yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Sisällöt keskittyvät muunmuassa terveyden ja mielen hyvinvointiin, talouskasvatukseen, kestävään kehitykseen sekä oppimiseen ja parempaan opiskelijaelämään. Slicen tavoitteena on lisätä opiskelijoiden tietoisuutta vastuullisesta ajattelusta, tarjota tukea arjen valintoihin sekä kannustaa kestäviin elämäntapoihin.

Slicen strategian ydin on levittää kanavissaan vastuullisuuden sanomaa kaikille sidosryhmillemme, mutta erityisesti opiskelijoille. Haluamme olla osa opiskelijoiden arkea, sillä he ovat tulevia yhteiskuntamme rakentajia, jotka mahdollistavat muutoksen kohti parempaa maailmaa.

Kirjoittaja Marko Siltala, Toimitusjohtaja Slice.fi 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit