Sollertis: Taitoa ja vaikuttavaa verkkonäkyvyyttä

Sollertis on kotimainen, Kuopiossa toimiva verkkonäkyvyyden asiantuntijayritys. Palveluihimme kuuluvat modernit WordPress-verkkosivut, digimarkkinointi, hakukoneoptimointi, IT-palvelut ja palvelinalustat.

Toimipisteellämme Kuopion Niiralassa, entisiin pankkiholveihin rakennetut konesalit tarjoavat turvallisen paikan verkkosivuille ja palvelimille. Salimme fyysisillä- ja virtuaalipalvelimilla pyörii mm. toiminnanohjausjärjestelmiä, tiedostojakopalveluita ja verkkokauppoja.

Arvoihimme kuuluu välittäminen, rohkeus ja luottamuksen rakentaminen. Näiden arvojen ohjaamana olemme toteuttaneet palveluitamme luotettavasti jo 30 vuoden ajan.

Harjoittelun kautta töihin

Sollertiksella on ollut tärkeää koko toiminnan ajan tehdä yhteistyötä opiskelijoiden ja oppilaitosten kanssa. Haluamme tukea nuoria lahjakkaita tekijöitä ja olla mukana osoittamassa reittiä kohti työelämää. Useat nykyisistä työntekijöistämme ovat aloittaneet Sollertiksen riveissämme harjoittelijoina.

Näin myös itse päädyin yritykseen töihin vuonna 2010. Tulin alun perin yritykseen kehittämään prosesseja. Sen lisäksi olinkin nopeasti hoitamassa helpdeskiä, joka antoi loistavan näköalapaikan yrityksemme toimintaan. Päivittäiset asiakaskontaktit auttoivat minua oppimaan nopeasti palveluiden teknistä toteutusta ja löytämään asiakasrajapinnassa olevia ongelmia.

Helpdeskin lisäksi otin työpöydälleni myös yrityksen laskutuksen ja sen jälkeen eteneminen erilaisissa tehtävissä olikin nopeaa. Ymmärsinhän sekä yrityksen talouden tilaa, prosesseja, tekniikkaa ja asiakasrajapinnan toiminnan.

Nuorille työelämään astuville viestini on, että usko itseesi ja älä ylenkatso mitään tehtäviä. Lähde rohkeasti kokeilemaan ja oppimaan työelämässä. Monet työtehtävät voivat alkuun tuntua jopa pelottaville. ”Entä jos en osaakaan” pyörii mielessä.

Meistä kukaan ei kuitenkaan ole seppä syntyessään, eikä koulu voi valmistaa kaikkiin työelämän haasteisiin. Usko siihen, että kaiken voi oppia vie nopeasti eteenpäin. Koulu on mahtava paikka tunnistaa omia tapoja oppia ja oppiminen on taito, jota tulet tarvitsemaan aina.

Sollertis tarjoaa mahdollisuuksia

Olemme olleet mukana edistämässä opiskelijoiden osaamista ohjaamalla erilaisia näyttötöitä, tarjoamalla oppisopimuskoulutusta ja harjoittelupaikkoja yrityksessämme.

Haluamme kantaa yhteistyökuntavastuutamme tarjoamalla nuorille mahdollisuuksia ja tätä Taitaja -kisa erityisesti tarjoaa. Nimessämme oleva Sollertis tarkoittaa itseasiassa taitavaa latinaksi ja siksi kilpailun saapuessa Kuopioon tunsimme, että tässä on pakko olla mukana! Taitaja tarjoaa oivallista näkyvyyttä niin meille kuin myös lahjakkaille opiskelijoille. Saadut kontaktit ovat varmasti opiskelijoille arvokkaita kokemuksen lisäksi.

Sollertis on mukana Taitaja2024 -kilpailussa tukemassa ja edistämässä nuorten ammatillista kehitystä. Yrityksemme perustaja ja CTO Mika Hoffren on tuomaroimassa kisoissa ja sen lisäksi meidät löytää alueelta omalta pisteeltämme. Kisa on varmasti opiskelijoille jännittävä, mutta toivottavasti kaikki ennättävät nauttia myös ilmapiiristä ja haasteista. Toivotan kaikille osallistujille onnea kilpailuun!

Joanna Hoffren
Sollertiksen toimitusjohtaja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit