Kilpailujohtajan terveiset

Tervetuloa Taitaja2024-tapahtumaan!

Olen erittäin iloinen voidessani toivottaa teidät kaikki tervetulleiksi toukokuussa 2024 Kuopioon Taitaja-kilpailuun. Tämä on tapahtuma, jota odotamme innolla joka vuosi, ja olemme ylpeitä voidessamme järjestää sen Kuopiossa vuonna 2024.

Taitaja-kilpailu on ainutlaatuinen tilaisuus eri ammattialojen opiskelijoille osoittaa taitonsa ja kykynsä. Kilpailu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia uusia taitoja, kehittää ammattitaitoa ja verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa.

Taitaja2024-kilpailun teema on ”ylpeästi ammattilainen”. Tämä teema korostaa ammatillisen koulutuksen merkitystä ja arvostusta yhteiskunnassa. Kilpailuissa tulevat esiin ammattitaitoiset ja motivoituneet nuoret ammattilaiset eri aloilta, jotka ovat ylpeitä osaamisestaan ja haluavat kehittää taitojaan entistäkin paremmiksi. Taitaja2024-kilpailu kannustaa valitsemaan ammatin ja kehittymään siinä parhaimmiksi mahdollisiksi ammattilaisiksi.

Lisäksi tapahtuman suunnittelussa on teemana ”Tekoja tulevaisuuden eteen”. Tämä teema korostaa sitä, miten taitoja ja osaamista tarvitaan tulevaisuudessa, kun yhteiskunta muuttuu nopeasti ja uudet teknologiat kehittyvät. Kilpailu tarjoaa loistavan tilaisuuden nähdä, miten tulevaisuuden ammatit kehittyvät ja mitä uusia taitoja tulee tarvita.

Toivottavasti tapaamme Kuopiossa 2024 keväällä!

Sitä ennen, tervetuloa seuraamaan tapahtumajärjestelyjämme.

Petteri Makkonen,
Taitaja2024-kilpailujohtaja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit