Tarinoita puhdistuspalvelun Taitajista Kuopiossa toukokuussa

Puhtauspalvelualalla riittää töitä. Moni yritys kaipaakin jatkuvasti uutta, osaavaa työvoimaa. Puhtauspalvelualan opintoihin on jatkuva haku ja opintoihin voi hakeutua joustavasti. Savon ammattiopistosta valmistuu puhtauspalvelualan uusia ammattilaisia tasaisesti ympäri vuoden. 

Savilahden kampus koostuu kolmesta uudisrakennuksesta (Voima, Virta ja Valo) ja vuokralla olevasta KPY Novapoliksen rakennuksesta (Vire). Turvallisuus, terveellisyys ja kestävä tulevaisuus ovat avainsanoja Savilahden kampuksella, ja kampus tarjoaakin puhtausalan opintoihin käytännönläheisen oppimisympäristön. Ylläpitosiivouspalvelut ovat kuin talon kivijalka, jonka päälle rakennetaan muu osaaminen. Opiskelijat siivoavat ammattiopiston tiloja yksilöllisessä ohjauksessa. Ikkunoita, käytäviä ja siivottavaa pinta-alaa kampuksella on yli neljän jalkapallokentän verran ja opintojen arki on käytännönläheistä. 

Uudella kampuksella siivouksessa on käytössä uutta teknologiaa ja opettajat ovat ylpeitä puhtaudesta, joka siirtyy opiskelijoille tietona ja taitona. Vankan ammattitaidon rakentamiseen tarvitaan kannustavien opettajien lisäksi pitkäjänteistä yhdessä oppimista ja tiivistä yhteistyötä työelämän kanssa.

Taitaja2024-tapahtuman järjestetään Kuopiossa 20.-23.5.2024.

Kumppaniksi puhdistuspalvelu-lajille? 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit