Tärkeintä on asenne; oppia ja tehdä parhainta työtä

Taitaja-tapahtuma on vuosittainen ammatillisen koulutuksen merkittävin suurtapahtuma, jossa ammatillisen koulutuksen henkilöstö ja työelämän yhteistyökumppanit tapaavat semifinaali- ja finaalikilpailujen suunnittelun ja valmistelun aikana vuoden ajan. 

Syksyisin käynnistyy seuraavan vuoden kilpailujen valmistelu ja kevät onkin huikeaa matkaa semifinaaleista finaalikilpailuun. Kilpailuissa tulee esille koulutuksenjärjestäjien ja työelämän edustajien vahva yhteistyö ja sitoutuminen toiminnan kehittämiseen yhdessä. Kaikilla on selkeä tavoite ammatillisen osaamisen laadukkaaseen kehittymiseen niin työpaikoilla kuin oppilaitoksissakin, jotta opiskelija saavuttaa oman osaamisensa vahvuudet ja jatkaa motivoituneena alansa huippuna työelämässä edelleen oppien.

Taitaja2024 -semifinaaleihin ilmoittautui ennätyksellisesti yli 1900 oman osaamisensa haastajaa, jotka ovat valmiit oppimaan ja kehittymään ammatillisesti alansa huipuiksi. Mikä olisikaan sille matkalle parempi väliasema kuin Taitaja-kilpailut. Siitä on hyvä jatkaa matkaa opinnoissa ja työelämään.

Semifinaalit ovat jokaiselle henkilökohtainen haaste oppia lisää kilpailujen kautta. Aivan varmasti jokainen semifinalisti saa mukaansa oppimiskokemuksen, josta parhaimmillaan saa vinkit taitojen ja tietojen kehittämiseen edelleen. Parasta on, että semifinaaleissa kohtaa useita saman alan osaajia, joista jokainen on alallaan matkalla huippujen keskelle ja työelämään.

”Taitaja-kilpailut ovat kaikille oppijoille erinomainen tilaisuus haastaa oma osaaminen ja kerryttää kilpailukokemusta, jossa jokainen voittaja osallistuessaan kilpailuun. Tärkeintä on asenne; oppia ja tehdä parhainta työtä, joka kantaa työelämään osaajaksi. Kaikki ovat kilpailussa samassa hetkessä omalla osaamisellaan. Nauti ja tee parhaasi!”

-Sari-

Sari Mäenpää

Taitaja-päällikkö

sari.maenpaa@skillsfinland.fi

046 875 2763

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit