Tuomarina Taitaja2024-tapahtumassa – Servica on mukana katsomassa tulevaisuuden suuntaa

Olen Katri Tanninen ja toimin tuomarina Taitaja2024 -tapahtumassa Puhdistuspalvelu -kategoriassa. Tällä hetkellä työskentelen Servicalla laitoshuollon asiantuntijana, jossa keskeisimmät tehtäväni ovat siivoustyön mitoitus, palvelutuotannon tukeminen, lisäksi koulutan ja organisoin alan koulutuksia ja olen mukana laadunseurantatyössä. Puhtauspalvelualalla olen työskennellyt noin 20 vuotta, ja saanut opiskelun ja erilaisten työtehtävien kautta laajan tuntemuksen ja kokemuspohjan alaan ja sen monipuolisiin toimintaympäristöihin. Minulle on tärkeää pysyä alan kehityksessä mukana ja seuraankin työmenetelmien, välineiden ja koneiden kehitystä tarkkaavaisesti. Tällä hetkellä on kiikarissa erityisesti robotiikan edistyminen ja kuinka se vaikuttaa alalla tulevaisuudessa.

Mielestäni puhtauspalvelualan tarjoamien työtehtävien monipuolisuus on alan ehdoton vahvuus. Monipuolisuus mahdollistaa myös työn sovittamisen omaan elämäntilanteeseen muun muassa työaikojen osalta. Kouluttautumalla voi lisätä ja syventää omaa osaamistaan ja pyrkiä etenemään haastavampiin ja vastuullisempiin työtehtäviin. Suosittelen opiskelua ja kouluttautumista lämpimästi jokaiselle, ne antavat aina uutta sisältöä omaan työhön ja ajatusmaailmaan.    

Servican asiakkaiden toimintaympäristöt ja niiden asettamat vaatimukset ovat hyvin erilaisia ja näin ollen eri alojen ammattilaisten merkitys Servicalle on suuri. Työnantajana olemme valmiita löytämään jokaiselle ammattilaiselle sopivan työtehtävän ja pääset vaikuttamaan omaan työhösi. Meillä saa kasvaa ja kehittyä.

Taitaja-kisat ovat ammatillisen koulutuksen ja ammatillisten alojen vuoden tärkein tapahtuma, jossa eri alojen huippuosaajat kohtaavat. Kisat näyttävät tulevaisuuden suuntaa ja Servica haluaa alan merkittävänä toimijana ja työnantajana olla mukana katsomassa samaan suuntaan. Työelämä tarvitsee ammatillisia osaajia ja me haluamme olla mukana kertomassa tätä sanomaa.

– Odotan innolla osallistumistani tapahtumaan Taitaja-kisan tuomarina. Kiinnitän huomiota erityisesti kisaajan tilannetajuun ja tarpeenmukaiseen työskentelyyn, sillä nämä taidot ovat avainasemassa myös arjen työssä, kertoo Katri tunnelmiaan kisaviikon alla.

Katri Tanninen
Laitoshuollon asiantuntija

Servica on Pohjois-Savon suurimpia työnantajia. Olit sitten kokenut konkari tai alalla ensiaskelia ottava, meillä pääset osaksi yli 1 800 osaajan työyhteisöä. Servicassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä, sillä ilman meitä jäisi monen muun työ tekemättä.

Oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus ja vastuullisuus ovat työmme tienviittoja, ja haluamme olla aina luottamuksen arvoisia. Teemme työtä ihmiseltä ihmiselle ja palvelemme sydämellä, ja se näkyy kaikille asiakkaillemme. Meillä on rohkeutta ja tahtoa pyrkiä parempaan.

Tutustu lisää: Rekry – Servica

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit