Wihurilla Taitajille riittää erilaisia työmahdollisuuksia – lue Taitaja-voittaja Eetun työstä ympäri maailmaa

Wihurilla olemme joka vuosi yhtä ylpeitä Taitaja-yhteistyöstämme. Wihuri Tekninen Kauppa on toiminut jo vuosia Taitajien pääyhteistyökumppanina ja kumppanina useissa eri lajeissa. Yhtä innolla kuin tuemme nuorten ammattitaidon kehittymistä Taitajissa, tarjoamme kesätyö-, harjoittelu- ja työmahdollisuuksia uraansa aloitteleville.

Monien mahdollisuuksien Wihuri

Wihuri on neljä erilaista toimialaa kattava konserni, jossa 5600 wihurilaista työskentelee sekä Suomessa että ulkomailla. Toimialamme ovat premium-merkkejä maanrakennuksessa, ympäristönhoidossa ja maataloudessa edustava Tekninen Kauppa, pakkausteollisuuden edelläkävijä Wipak, yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista Metro-tukku ja monipuolisia lento- ja logistiikkapalveluja tarjoava Wihuri Aviation.

Wihurille on moni tullut suoraan valmistuttuaan ja viihtynyt vaihtelevien tehtävien sekä hyvän työkulttuurin ansiosta pitkään. Tuemme osaamisen kehittämistä ja tarjoamme vastuuta taitojen kasvaessa. Harvassa yrityksessä on mahdollisuutta siirtyä toimialalta toiselle saman talon sisällä.

Wihuri on poikkeuksellinen työpaikka, jossa yhdistyvät kotimaisuus ja kansainvälisyys yli 120-vuotiaaseen perheyritykseen. Meillä jokainen wihurilainen voi rakentaa omannäköisensä urapolun!

Huoltoinsinööri Eetu matkaa ympäri maailmaa laivahuoltamisen töissä

Wihuri Teknisen Kaupan tytäryhtiö Marine Diesel Finland huoltaa, korjaa ja asentaa laivadieselmoottoreita. Huoltoinsinööri Eetu Lehtinen tuli Marine Diesel Finlandille 2016 ja viihtyy vaihtelevassa työssä edelleen erinomaisesti.

”Jos taidot riittävät, saa tehdä töitä monipuolisesti erilaisten mekaanisten laitteiden ja eri merkkien parissa. Kahta samanlaista päivää ei ole”, Eetu lupaa.

Tällä hetkellä Eetu on työreissulla Ranskassa potkurilaitteiden työnjohtajana. Sitä ennen työtehtävät veivät Panamaan.

”Meillä pääsee näkemään maailmaa. Kun keikkoja ei ole, käymme ympäri Suomea huoltamassa pienempiä laivoja tai suoritamme huoltoja verstaalla”, Eetu kertoo.

Eetu on vanha Taitaja-voittaja vuodelta 2005, jolloin hän vei mestaruuden uudessa lajissa raskaan kaluston asennus.

”Taitaja oli hyvä motivaattori opiskeluun itselle, ja voitto poiki työtarjouksiakin. Tämän vuoden kilpailijoille toivotan onnea. Muistakaa nauttia kisasta!”

Wihuri on Taitaja2024-tapahtuman pääyhteistyökumppani. Tutustu lisää Wihuri.fi

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit