Yhdessä tekeminen ja tulevaisuuden usko – Taitaja2024 kumppanuus

Taitajien osalta iloista on kuulla semifinalistien määrän runsaus. Kuopio ja Taitajat täällä vetävät ennätysmäärän opiskelijoita semifinaaleihin valtakunnallisesti ja myös Savon ammattiopistosta, josta mukaan on lähtenyt 113 kilpailijaa, kun vuosi sitten heitä oli 64. 

Valmistelu on edennyt hyvin, ja haluamme edelleen kertoa ketä Taitajat ovat, mikä Taitaja-tapahtuma on ja että tapahtuma järjestetään pitkän tauon jälkeen taas Kuopiossa. Koko maakuntaan vaikuttava ammatillisen koulutuksen näyteikkuna avautuu lähellä, ja sitä kannattaa tulla katsomaan.

Tapahtumasta kilpailun lisäksi jää muistoihin tunnelma. Millaista siellä oli? Mitä näit? Keitä tapasit? Tunnelman luomisessa tärkeää on laaja-alaisuus eli miten omiksi me kaikki tapahtuman koemme? Näymmekö torilla ja kuuluuko viesti kaikkien korviin? Herätämmekö kiinnostuksen ja rohkeuden omien unelmien toteuttamiseen elämässä niin nuorille kuin työssä oleville, jotka haaveilevat jostain uudesta innostavasta ja sisältöä elämään tuottavasta osaamisesta? Mitä meille jää maakuntaan kun 24.5. toteamme tapahtuman päättyneeksi? Tässä taitajien jatkumossa jokaisella kumppanilla on tärkeä rooli. Yhdessä tekeminen ja tulevaisuuden uskon kylväminen tai orastavan sadon vahvistaminen kuuluu kaikille.

Hyvä kumppani. Tehdään tästä valmistelusta ja kiinnostusten jatkuvasta ylläpidosta yhteinen myönteinen haaste. Yksilötasolta organisaatioihimme saakka.

Heikki Helve

Savon koulutuskuntayhtymän johtaja

Lue lisää kumppanuudesta

Taitaja2024 Kuopio -tapahtumaan tulevat halutuimmat työnantajat ja kiinnostavimmat kumppanit, olethan yksi heistä! Lue lisää Taitaja2024-verkkosivuilta

Ota yhteyttä!

Sari Hartikainen

kumppanuusvastaava

sari.hartikainen@sakky.fi

044 785 3196

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit