Viestintäohjeet

Taitaja-tapahtuma on täynnä mahtavia tarinoita, jotka pitää osata kertoa.

Kiitos osallistumisesta ja Taitaja2024-tapahtuman tukemisesta! Yhteistyö on meille äärimmäisen tärkeää ja haluamme varmistaa, että viestintä sujuu saumattomasti ja tehokkaasti.

Yhteistyöpakettienne mukana tulee mahdollisuus näkyä tapahtumamme sosiaalisen median kanavissa. Tämä on erinomainen tilaisuus tuoda esille yrityksenne tai organisaationne tuotteet tai palvelut laajalle ja monipuoliselle yleisölle.

Materiaalit

Jotta voimme varmistaa sujuvan ja tehokkaan yhteistyön, pyydämme lähettämään kaiken sosiaalisen median sisältöihin liittyvän materiaalin sähköpostitse. Voitte lähettää esimerkiksi valokuvia, videoita, logoja tai muuta graafista materiaalia, jota haluatte meidän käyttävän yhteistyötä koskevissa julkaisuissa.

Sisältö: Liittäkää viestiinne materiaali sekä lyhyt kuvaus siitä, miten ja missä yhteydessä toivoisitte materiaalinne näkyvän. Jos teillä on erityistoiveita julkaisujen aikataulusta tai sisällöstä, mainitkaa ne selkeästi viestissänne.

Huomioitavaa:

Varmistakaa, että kaikki materiaali soveltuu julkiseen jakeluun, ja että teillä on oikeudet kaikkeen lähettämäänne materiaaliin ja olette valtuutettu antamaan sen meidän käyttöömme. Materiaalin lähettäjä vastaa kuvauslupien ajantasaisuudesta.

Olemme täällä auttaaksemme ja tukeaksemme yhteistyökumppaneitamme, joten älkää epäröikö ottaa yhteyttä, jos teillä on kysyttävää tai tarvitsette lisäohjeita materiaalinne lähettämiseen.

Materiaalipankki

Kaikki Materiaalipankista löytyvät materiaalit ovat vapaasti käytettävissä Taitaja2024-tapahtumasta viestittäessä.

Taitaja2024 somessa

Taitaja-kisoja sekä jännittävää matkaamme Taitajiin voit fiilistellä somessa eri kanavillamme. Pysy kuulolla ja laita seurantaan ainakin:

Tykätään, kommentoidaan ja jaetaan – tule mukaan!

#taitaja2024, #YlpeästiAmmattilainen
#mästare2024, #StoltProfessionell
#taitaja2024, #ProudlyProfessional

Tunnisteet ja maininnat: Kun viestitte tapahtumasta omille asiakkailleen tai verkostollenne, pyydämme teitä käyttämään tapahtuman tunnistetta ja tägäyksiä sosiaalisessa mediassa ja muussa viestinnässä. Lisäksi olisi hienoa mainita Taitaja2024-tapahtuma omilla verkkosivuillanne ja markkinointimateriaaleissanne.

Sosiaalinen media: Kannustamme teitä jakamaan tapahtumaan liittyvää sisältöä sosiaalisessa mediassa. Voitte esimerkiksi jakaa tapahtuman julkaisuja, kertoa omasta osallistumisestanne tai nostaa esiin tapahtuman kiinnostavia puolia omassa verkostossanne.

Yhteydenpito ja kysymykset: Mikäli teillä herää kysymyksiä viestinnästä, olkaa rohkeasti yhteydessä tapahtuman viestintävastaavaan. Autan mielelläni ja pyrimme löytämään ratkaisun mahdollisiin haasteisiin.

Päivitetty 9.4.2024. Muutokset mahdollisia.

Lisätietoja

Heli Laitinen

Markkinointi- ja viestintävastaava, Taitaja2024

heli.laitinen@sakky.fi

044 785 8747

Tarinoita yhteistyöstä

Cavitar

Cavitar-hitsauskamera opetuksen tukena.

Savon Sanomat

Nuorten toimitus.

Slice

Yritys: mikä on yrityksenne opiskelijastrategia.

Kiilto

Kiillon vinkit Taitaja-kilpailijoille.

Pohjolan Matka

Reittejä kohti unelmaa – työntekijän tarina.

Kuopion alueen kauppakamari

VIRTUAL LABS – Virtuaalikierroksilla elämyksellisiä kokemuksia.

SMC

SMC lisää kappaletavara-automaation osaamista työelämään.

Toyota

Toyota: Kummikoulut kannustavat tulevaisuuden tekijöiksi.

Mikä on sinun yrityksesi tarina?

Taitaja-tapahtuma on täynnä mahtavia tarinoita, jotka pitää osata kertoa.
Lähetä aineistot sähköpostilla heli.laitinen@sakky.fi

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit