Jere Räisänen utsedd till beskyddare för Mästare2024 evenemanget

Jere Räisänen tog examen från Savon ammattiopisto år 2002 och är ett utmärkt exempel på hur yrkesutbildning kan öppna dörrar till en framgångsrik karriär. Han representerade skolan i Mästare-tävlingen år 2002, och under hela sin yrkesutbildning var hans passion för yrket som elektriker tydlig och stark.

”Mästare-tävlingen var en viktig milstolpe för mig, och Savon ammattiopisto gav mig en solid grund för min framtida karriär. Att vara elektriker har alltid varit mitt tydliga drömjobb, och jag har känt mig på rätt bana”, berättar Jere.

Det är inspirerande att höra Jere Räisänens framgångssaga, och vi är mycket glada över att han har gått med på att dela sina erfarenheter och historia som beskyddare för Mästare2024-händelsen. Jeres engagemang för yrket och hans framgångsrika karriär fungerar som en utmärkt inspirationskälla för alla unga talanger som deltar i evenemanget. Trots att fortsatta studier direkt efter yrkesexamen inte var ett alternativ, har senare studier varit väldigt givande och kompetensen har uppdaterats för att motsvara ledningen av en organisation med 600 anställda.

Den kommande Mästare2024-händelsen är en unik möjlighet att fira yrkeskunnande och dess betydelse i samhället. Jere Räisänen tar med sig sin egen berättelse, som bevisar hur stark yrkeskunnighet kan öppna dörrar till många möjligheter.

Mästare2024-händelsen äger rum i Kuopio den 20-23 maj 2024. Mästare är en årlig yrkestävling som fungerar som en showcase för yrkesutbildningen. I Mästare-tävlingen tävlar unga yrkesstuderande om SM-medaljer i yrkesbaserade grenar. Evenemangets bakomliggande organisation är Skills Finland ry, som årligen överlämnar rätten att arrangera tävlingen till en yrkesutbildningsanordnare.

Mästare2024-händelsens beskyddare lyfter fram sin egen karriärväg och deltar i diskussionen. Beskyddarens namn kan märkas i många sammanhang innan vårens stora evenemang.

Mer information om Mästare2024-händelsen finns på adressen www.taitaja2024.fi.

Elcoline Group grundades år 2002 och är specialiserat på industriell underhålls- och installationsprojektverksamhet, med internationella industriföretag som kunder. Företaget sysselsätter cirka 600 yrkesverksamma inom industriell sektor i Finland och Sverige. Jere Räisänen fungerar för närvarande som ordförande för företagets styrelse. Läs mer (Elcoline.fi)

Mer information

Petteri Makkonen Tävlingsledare I Mästare2024, Savon ammattiopisto
petteri.makkonen@sakky.fi
044 785 3376

Du är möjligen intresserad av

Evenemangets huvudsamarbetspartners