Mästare2024-semifinalerna närmar sig

Mästare2024-semifinalerna hålls runt om i Finland under vecka 5, 29.1.–2.2.2024. Specifika information angående semifinalerna för varje gren kommer att publiceras senast den 16.12.2023, och via varje grensida kan man bekanta sig med till exempel beskrivningen av semifinaluppgiften, bedömningskriterierna samt de material och redskap som används i tävlingen. De officiella tävlingsinbjudningarna för semifinalerna skickas ut i december. Inbjudan kommer att innehålla detaljerade instruktioner om semifinaldagen.

En stor mängd studerande tävlar mot varandra i semifinalerna runt om i Finland. Totalt över 1900 tävlande strävar efter en plats i finalerna för sina grenar, som äger rum i Kuopio i maj 2024. Alla tävlande som tar sig till finalen kommer att publiceras på webbsidan under våren 2024.

Beskrivningar av semifinalerna kommer att publiceras i december

Semifinalinformation kommer att publiceras på taitaja2024.fi-sidan 16.12.2023. På semifinalsidorna kommer du att hitta specifik information om var och en av tävlingsgrenarna, inklusive platserna för semifinalerna samt bedömnings- och uppgiftsinformation. Den slutgiltiga tävlingsuppgiften avslöjas under själva semifinaldagen.

Mer information om de praktiska arrangemangen för semifinalerna kommer att tillhandahållas av din grens semifinalkoordinator och kontaktpersoner för arrangörerna av semifinalerna. Kontaktuppgifterna finns i semifinalinbjudan och på de grenspecifika sidorna när semifinalavsnitten har publicerats.
https://taitaja2024.fi/sv/grenar/

Mästare2024-semifinalerna


Mästare2024-semifinalerna kommer att hållas runt om i Finland under sista veckan av januari 2024, 29.1.–2.2.2024. Semifinaler kommer att anordnas på många olika platser runt om i landet.

De studerande som presterar bäst i semifinalerna kommer att fortsätta sin resa till Taitaja-finalerna, där de tävlar om SM-medaljer i sin egen gren vid Mästare2024-stortävlingen i Kuopio den 20–23 maj 2024.

Ändringar

Ändringar av deltagaruppgifter sker direkt via e-post:

Om en tävlande avbokas/ersätts, meddela per e-post:

Om vårdnadshavaren byts ut, meddela per e-post:

Jukka Saastamoinen

Tävlingschef

jukka.saastamoinen@sakky.fi

044 785 4246

Fpublicering av bilder

Genom att anmäla sig till Mästare-semifinalen, godkänner tävlarna att det kan tas foton och videon av dom. Dessa foton och videon kan användas och publiceras av Skills Finland, Mästare2024 Kuopio, eller av deras sammarbetspartners.

Den studeranden godkänner att den tävlandes namn och bakgrundsorganisationer publiceras på Skills Finlands och Mästare2024-webbsidor.

Observera! Tävlingens ansvarige vårdnadshavare måste också säkerställa att informationen når den minderåriga tävlandens vårdnadshavare.

Du är möjligen intresserad av

Evenemangets huvudsamarbetspartners